„Dolgozunk a Watch Dogson, dolgoztunk a Just Dance 4-en, és munkálkodunk valamin, amit nem áll módomban leleplezni. Bár megtehetném. Az E3-on lesz bejelentve.” – mondta Pauline Jacquey, a Driver: San Franciscót (adatlapunkon) is készítő Ubisoft Reflections vezérigazgatója az UK's Game Horizon konferencián.

A Driver-szériával elhíresült csapat 2011 óta, a Driver: San Francisco megjelenésétől kezdve a Ubisoft többi stúdiójához betársulva tevékenykedik. A november 22-én megjelenő Watch Dogs mellett részt vettek a Just Dance harmadik és negyedik részének elkészítésében, és segédkeztek a Far Cry 3-nál is.

Következő játékuk viszont újra teljesen saját fejlesztés lesz, legalábbis ez derült ki a három hónappal ezelőtt a Reflections élére állított Jacquey egy korábbi interjújában. „Én akarom a saját játékunkat, és nagyon érdekel a lehetőség, hogy a cég a free-to-play, a digitális és a mobil játékok irányába fejlődjön.” -- mondta. Ennél többet azonban nem tudni, de szerencsére a júniusi E3 már nincsen messze. Addig is lehet találgatni, és bízni benne, hogy ne egy F2P-Facebook-mutáns Driver-játékot kapjunk.

Driver: San Francisco -- Megjelenés: 2011. szeptember 27. -- Gépigény: CPU: 1 magos / 3000 MHz, RAM: 1 GB, VGA: Shader Model 3.0 / 256 MB, HDD: 10 GB