Az elmúlt években nem sokat változott az Assassin's Creed, aminek meg is lett az eredménye. A sorozatot kényszerszabadságra küldte az Ubisoft, de idén új rész jelenik meg, aminek története az ókori Egyiptomban fog játszódni. Úgy tűnik, hogy az Ubisoft igencsak komolyan vette a megújítás kérdését, mert Jean Guesdon kreatív direktor a következőket nyilatkozta:

"Új küldetésrendszert vezetünk be. Három dologból ez az egyik, amin nagyon sokat dolgoztunk, Az előző játékokban a lényeg a missziókon volt, amelyek egy nagy történet kisebb fejezeteit mesélték el. Ezeken kívül voltak azok az aktivitások, amelyek nem szolgálták a narratívát. Ezt dobtuk. Az Originsben a mellékküldetés-rendszer olyan lesz, mint egy klasszikus RPG-ben, rengeteg feladat lesz, amik egy-egy kis történetet fognak elmesélni. Az ókori Egyiptom fantasztikus hely volt, ami már régen letűnt. Sok kutatást csináltunk, és a küldetéseken keresztül lehetőségünk lesz ennek a világnak egy részét megmutatni a játékosoknak is."

Az Assassin's Creed: Origins októberben jelenik meg, és az eddigi információk alapján jó játék lesz, ami visszaadja a név régi fényét. Szerintetek ez megtörténik?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!