• Az Epic a továbbiakban kicsit hanyagolná a Fortnite PvE részét
  • Ez azonban nem nyerte el a játékosok tetszését
  • Akik Redditen indítottak egy kampányt, hátha így lebeszélhetik a fejlesztőket a döntésükről

Noha napjainkban a Fortnite már a battle royale zsánerének oszlopos tagja, nem mindig volt ez így. Annak idején az Epic játéka egy PvE címként indult, ez a játékmód pedig a mai napig el is érhető hozzá Save the World címen, csak épp nagyon a radar alatt maradt sokaknál a battle royale mód sikereihez képest.

Valószínűleg ezért is döntöttek úgy a fejlesztők, hogy a korai hozzáférésből kilépve kevesebb figyelmet szentelnek majd a Save the World módnak. A hivatalos megjelenés kapcsán ugyanis bejelentették, hogy innentől kezdve ritkábban érkeznek a frissítések majd a Fortnite PvE részéhez, és bár a támogatással nem állnak le, de azért inkább másra fókuszálják majd a figyelmüket.

Ez a döntés viszont természetesen egyáltalán nem nyerte el a rajongók tetszését, akik a játék hivatalos subredditjén kezdtek szervezkedni, több posztban is arra kérve az Epicet, hogy ne forduljon el a Save the World játékmódtól. A stúdió egyelőre nem reagált erre, de az biztos, hogy a játékosok reakcióit elnézve igenis lenne igény egy rendszeresebben frissólő PvE módra is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!