• A Gamestar magazin fennmaradása is kérdésessé vált
  • További létéhez december 31-ig 2500 éves előfizetőre van szükség
  • Januári szám már így sem lesz a megszokott formában
  • 16 oldalon jelentkeznek a PC World magazinban

Szomorúan alakul az év vége, és nem csak magunk miatt mondjuk ezt. Higgyétek el, őszintén szólunk, mikor azt mondjuk: szívből sajnáljuk, hogy a magyar gamer-sajtó utolsó bástyája, a Gamestar magazin is megérezte a változó idők szelét. Ugyanis alig pár órával ezelőtt jelentették be, hogy jelen állás szerint januári lapszámuk nyomtatott formában már semmiképpen sem lesz, helyette 16 oldalon jelentkeznek a PC World magazinba betagozódva - de ez még nem jelenti azonnal a végét, most esélyetek van megmenteni a print formátumot.

Ennek feltétele, hogy még egy hónapig, azaz december 31-ig összesen 2500 olvasó egy egész évre előfizessen - hosszabbítani természetesen ér. Ellenkező esetben a Gamestar is a Guru sorsára jut, kis hazánk pedig nyomtatott gamer-magazin nélkül marad. Ha szeretnétek elkerülni ezt az eshetőséget, akkor nem kell mást tennetek, mint ezen az oldalon előfizetni és új életet lehelni a magazinba.

Mit is mondhatnánk azon kívül, amit elmondtunk már és most elmondtak a srácok a túloldalon is? Reméljük, összejön a hajrá és tovább élhet egy korszak, melyben felnőttünk, és amelyért egyformán rajongunk. Akárhogyan is alakuljon a dolog, a jövő most a Ti kezetekben van.

gamestar-megmento.jpg