Nagy változásokkal és izgalmas hírekkel folytatódik az idei Budapest Comic Con-ra való felkészülés!

A rendezvény két bejelentett sztárja sajnos nem tud részt venni a rendezvényen: Graham McTavish egy új-zélandi forgatás, míg Alexander Ludwig egy másik filmszerep miatt nem tud részt venni az eseményen. A BCC csapata az elmúlt napokban több színésszel is felvette a kapcsolatot annak érdekében, hogy méltó helyetteseket találjanak a kimaradó vendégek helyett.

Örömmel jelentjük be, hogy a rövid idő ellenére sikerült remek színészeket meghívni! A rendezvény újabb sztárvendégei között köszönthetjük Jerome Flynn-t a Trónok harca, Clive Standen-t a Vikingek, és Afshan Azad-ot a Harry Potter filmekből! Hozzájuk dedikáló, és fotós jegyek is elérhetőek már, hasonlóan az eddig bejelentett vendégekhez (Deep Roy, Erick Avari, Eric Roberts) is.

budapest-comic-con-2024-pretzl-cosplay.jpg

A színészek mellett véglegesedett a meghívott Cosplay fellépők listája is: AJ Designs GmbH, Don Esteban és Taryn mellett Pretzl is erősíti idén a cosplayerek sorait. Mndegyik vendéggel lesz lehetőség találkozni egy szervezett meet & greet keretei között, amiről a szervezők hamarosan bővebb tájékoztatást adnak a Budapest Comic Con hivatalos Facebook oldalán.

Az árusok és a kitelepült képregényalkotók listája is bővült, közel száz standot barangolhatnak végig az egyedi és érdekes csecsebecséket és képregényeket keresők. Az Artist Alley teljes listájáról itt olvashattok bővebben.

Aki nem autóval közelítené meg a rendezvényt annak pedig aggodalomra semmi ok, mivel a szervezők a hétvégére is biztosítják a rendszeres BKK járatokat, amelyekkel az Örs vezér teréről könnyen megközelítő lesz az év filmes rendezvénye.