A Blizzard nagy sikerű játéka (melyik nem az, kérdezhetitek), szóval az egyik nagy sikerű játéka, a Heroes of the Storm új játékmóddal bővül, ez lesz a Heroes Brawl. Vele együtt természetesen új arénák, módosítók, díjak és a fejlesztőket idézve „lenyűgöző őrület” vár minden játékosra, aki október 17-én becsatlakozik a mókába. Három tevékenység avagy „Heroes Brawl Battleground” közül is mazsolázhatunk majd:

  • az elsőben új módosítókkal vethetjük bele magunkat a már ismert terepeken a játékba, hogy pontosan mik lesznek ezek, még nem tisztázott, de az ígéretek szerint fenekestől felforgatják majd a megszokott játékmenetet.
  • a másodikban még nem látott arénákban vagy egysávos csatatereken mérhetjük össze az erőnket, melyeken magokat és killeket kell gyűjteni; vagy éppen lézertornyokat elfoglalni, majd azokkal elpusztítani az ellenfél központját.
  • harmadikként az egészet megfejelik egy új hősválasztó rendszerrel: vagy előre meghatározott, vagy véletlenszerűen sorsolt csapatok mérkőzhetnek majd egymással.

És hogy kedvünk is legyen beszállni a kaotikusnak ígérkező játékmódba, aki egy héten három Brawl-ban részt vesz, egyedi díjakat és egy rakás aranyat vihet haza. Végezetül egy videó is dukál a hír mellé, a találó talpalávalóról Edvard Grieg örök érvényű klasszikusa, a Hegykirály Barlangjában gondoskodik.