December másodika a Cyber Monday napja, mely a nagy év végi akcióhullám legújabb felvonása, ennek alkalmából pedig a GoodOffer24 elhozta legújabb kedvezményeit, a decemberi hóval együtt ugyanis a Windows 10 és Office termékek ára is leesett.

goodoffer-2019-12-1.jpg

A nagy szoftvervásár keretein belül jelentős kedvezménnyel juthattok hozzá a Microsoft termékeihez, melyek közül a Cyber Monday aloldalon szemezgethettek. Nincs más dolgotok, mint rendelés előtt megadni a TCBOFF30 kuponkódot, ami 30 százalék kedvezményt jelent az érintett termékekre. Íme egy kis ízelítő az akciós árakból:

goodoffer-2019-12-2.jpg

A 2019-es Office csomagokra még ennél is nagyobb, 35 százalékos kedvezmény érhető el. Használjátok a TCBOFF35 kuponkódot az alábbi árak eléréséhez:

Miért válaszd a GoodOffer24-et?

A GoodOffer24 egy könnyen használható és megbízható webshop, mely a legnépszerűbb Microsoft termékekre szakosodott. Az áruház minden licencre garanciát vállal, a megbízhatóságot pedig a rengeteg megrendelés és a vásárlók elégedettsége bizonyítja. Ha azonban mégis bármilyen probléma merülne fel, akkor az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában rendelkezésre áll az info@goodoffer24.com címen. Ami pedig a fizetési módokat illeti: bankkártya mellett PayPallal is vásárolhatsz, ami még nagyobb védelmet biztosít.

Az ajánlat hirdetés, így nem a PC Guru, hanem a Goodoffer24 akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk.