• A Hulu minisorozatot készít a startupok történetének legnagyobb csalásáról
  • Filmadaptációt kap a Netflixtől a Kísértő múlt c. horror
  • Mindkét produkció főszerepét Amanda Seyfried játssza

2019-ben debütált nagy sikerrel az HBO-n A feltaláló: vérszomj a Szilícium-völgyben (The Inventor) című dokumentumfilm, ami Elizabeth Holmes Theranos nevű startup cégének a felemelkedését és bukását mutatta be. A Mark Zuckerberghez és Steve Jobs-hoz hasonlított Holmes azzal házalt, hogy egyetlen vércseppből annyi adatot nyernek ki, amivel lehetővé teszik a betegségek korai diagnosztizálását. Eljárásukról azonban kiderült, hogy hatalmas csalás.

Holmes történetéről most nem az HBO, hanem a Hulu készít The Dropout címen hat részes minisorozatot. A főszereplőt eredetileg Kate McKinnon alakította volna, ám ő ismeretlen okok miatt távozott a stábból, helyére pedig Amanda Seyfriedet igazolták. Az amerikai színésznőt legutóbb David Fincher Mankjében láthattátok a Netflixen, amiért a legjobb női mellékszereplő kategóriában Oscarra is jelölték.

amanda-seyfried-hd-wallpaper1755-755x425.jpg

Közben befutott az Elizabeth Brundage regényét adaptáló Kisértő múlt (Things Heard & Seen) előzetese is, aminek főszereplőjét szintén Amanda Seyfried alakítja. A történet középpontjában egy fiatal pár áll, akik Manhattanből egy Hudson-völgyi falucskába költözve rádöbbennek, hogy új otthonukat – akárcsak házasságukat – sötét titkok árnyalják be. Alább láthatjátok a Netflixen április 30-án debütáló film magyar feliratos előzetesét.

mv5bnzvjnwvjmgytn2q1os00mzkwlthhmdctotc4yzc1ytnkymixxkeyxkfqcgdeqxvyndmzotgzmdcv1.jpg