• Egy férfit szamuráj karddal támadott meg a barátnője
  • Az áldozat szerint a sok játék miatt rossz volt a szexuális életük
  • Ugyanakkor pont a napi 12-13 órányi PUBG az egyik oka, hogy megmenekült

Alex Lovell március 2-án arra a kellemetlenségre ébredt, hogy a barátnője, Emily Javier egy szamuráj karddal próbálja lenyisszantani férfiasságát, meg egyéb testrészeit. Lovell szerint erre minden oka megvolt a nőnek, mert a sok videojátékozás lelohasztotta a libidóját. Azonban a barátnője kicsit féltékeny is volt, miután gyanús karmolásokat talált Lovell hátán, vörös hajszálat a zuhanyzóban – egyikük haja sem vörös –, és az úriember telefonjára a Tinder nevű randiprogram is telepítve lett.

Persze ezek közül egyik sem jó ok arra, hogy valakiből vagdalt húst csináljanak, de Emily Javier ezzel nyilván nem értene egyet, mert az említett estén elrejtette párja telefonját, hogy ne tudjon segítséget hívni, aztán karddal nekiesett. Lovell szerencséjére a napi 12-13 órás PUBG-ézés miatt különféle gyakorlatokat végzett a csuklójával, karjával és vállával, valamint speciális mozdulatokat és technikákat tanult, így képes volt lefegyverezni elborult barátnőjét.

„Egész életemben valami ilyenre készültem” – mondta az OregonLive-nak. „Láttam a tekintetét és a szar is belém fagyott. Mondtam neki, hogy szeretem, és meg fog ölni. Hívja a rendőrséget, vagy meghalok.”

A nőt ez kijózaníthatta, mert tényleg felhívta a 911-et, ezzel megmentette Lovell életét, aki védekezése ellenére súlyosan megsérült. Három ujját majdnem teljesen levágta a kard, a lábán is több mély vágás keletkezett, valamint Javier számos sebet ejtett a testén, a karján és a fején. Az OregonLive értesülései szerint Lovell hat hónap múlva lesz képes újra járni, és hónapokon át tartó terápiára lesz szüksége ahhoz, hogy újra rendesen használhassa a kezét. Emily Javier a rendőrség őrizetbe vette gyilkossági kísérlet vádjával.

A trauma ellenére Lovell azt mondta, hogy az érzése, amikor puszta kézzel megnyerte ezt a harcot, a legjobb érzés volt egész életében, pedig rendszeresen sportol, több nagy játékot megnyert már és a snowboarddal is tud pár trükköt, de ez mindent felülmúlt számára.

alex-lovell.jpg