A Kickstarter legnagyobb érdeme, hogy lehetőséget biztosít arra, hogy a veterán fejlesztők valóra válthassák álmaikat. A portál nélkül például sosem jöhetett volna létre a Wasteland 2, de a Leisure Suit Larry HD kiadást sem láthatnánk egyhamar a rajongók közbenjárása nélkül -- ezekre a hűséges rajongókra pedig ismét szükség van, hiszen elkészülhet egy új Carmageddon!

Sokunk gyerekkorának egyik kedvenc játéka folytatást kaphat, de csak abban az esetben, ha sikerül összegyűjteni a program elkészítéséhez szükséges 400 ezer dollárt. A fejlesztést végző Stainless Games a klasszikus, véres és brutális játékmenet visszahozását ígéri a jól ismert helyszínekkel, autókkal és fejlesztésekkel együtt, de extra lehetőségeket is biztosítanak majd a sorozat rebootjának szánt Carmageddon: Reincarnationben.



A játék fejlesztését csupán egy dollárral is támogathatjuk, aminek fejében bekerülünk a stáblistába, 15 dollárért viszont már a játékot is megkapjuk digitális kiadásban, ha pedig 25 dollárt teszünk le az asztalra, béta-belépőt és extra infókat kapunk, valamint bejárást a zárt fejlesztői fórumra.

A magasabb összegekért természetesen további extra tartalmak járnak, köztük exkluzív autók, poszterek és póló, sőt ha van felesleges 10 ezer dollárunk, a fejlesztők kivisznek minket Angliába, ahol aztán a stúdióban kialakíthatjuk a saját karakterünket, annak háttértörténetét és kocsiját, ezzel beírva magunkat a Carmageddon-történelembe.