• Képek szivárogtak ki a Call of Duty: Modern Warfare 2-ből
  • Akárcsak a 2024-es Call of Duty-ból

Idén októberben fut be a Call of Duty: Modern Warfare 2, amelyből nem is olyan régen nézhettünk meg egy teljes küldetést, most pedig képek szivárogtak ki a játékról. Ha igaziak, akkor ezekből kiderül, hogy a Modern Warfare 2 multiplayer térképei között lesz egy Grand Prix pálya, egy olajmező és egy múzeum, valamint egy Codename: SABA és egy Hydro nevű pálya is. Sőt kiderült néhány olyan térkép neve is, amikhez nem járt kép, ezek: Esports Gym, Exhume, Fallout, Favela – talán a 2009e-s Modern Warfare 2-ből – Firing Range, Floating Bay, Killhouse, Lighthouse, Luxury, Mountain Town és Narcos.

Két kép pedig állítólag a 2024-ben érkező, Treyarch-féle Call of Duty-ból van. Az egyik, a Stealth, ezen egy F-117-es lopakodó látható egy lángokban álló bázison. A másik pedig a Pillage, amin egy katona szalad be egy falon lévő lyukon át valami flancos épületbe.

A képek az eredeti forrásnál, RealiityUK Twitter-oldalán már nem élhető fel, ugyanis a fiókját felfüggesztették, de a ResetErán eme sorok írásakor még megtekinthetőek.