• Múlt héten lezajlott az iPon Rainbow Six Siege kupa selejtezőjének első fordulója
  • Erről nézhettek most meg egy videós összefoglalót

Hamarosan jön az iPon Rainbow Six Siege kupa selejtezőjének második fordulója, melyre a mai napon zárul a jelentkezés. De addig is tekintsünk vissza a múlt heti eseményekre, befutott ugyanis az első selejtező kör összefoglaló videója, benne a legszebb körökkel, lövésekkel és jelenetekkel.

Maga a kvalifikációs szakasz négy héten át tart majd, minden héten két-két játéknappal, ahol is svájci rendszerben küzdenek egymással a résztvevők, minden egyes forduló végén pontokat gyűjtve (az első 100 pontot, a második 75 pontot, a harmadik 45 pontot, az ötödiktől lefelé 10 pontot, a kilencediktől lefelé 5 pontot, a tizenhetediktől lefelé 2 pontot, a harminckettediktől lefelé pedig 1 pontot kapnak a csapatok). A negyedik selejtező után összesítik ezeket a pontokat, és a négy legtöbb pontot gyűjtő csapat továbbjut az online elődöntőbe, ahol már a fináléba jutás lesz a tét, melyet június 27-én rendeznek a MondoCon - PC Guru Show-n.

Az első fordulót a Hypersonic Dogs és a LvLUP Esport zárta a legjobb mérleggel, egyaránt 7 győzelemmel és 1 vereséggel, majd a Sztereósok és a WiLD by Lagardére Sports következnek az élmezőnyben.

A döntőben ez első helyezett jutalma 150 ezer forint, illetve 5-5 db Urage billentyűzet és egér lesz, míg a második csapat 50 ezer forintot és 5 db Samsung SSD-t nyer. Lesz emellett "Legszebb Play" különdíj is, melynek fődíja egy Samsung prémium gaming monitor - hogy ez kihez kerül, arról az dönt, hogy kinek a highlight videóját nézik meg többen a július 29-ig.

ipon-rainbow-six-verseny-mondocon-pc-guru-show.jpg