• A Limited Run másodszor vesz részt az E3 konferencián
  • Idén is meglepetéseket fog hozni a cég

A Limited Run Games az a csapat, amely csak digitálisan kapható játékoknak készít egyedi, gyűjtői kiadásokat, legutóbb a Celeste kapott különleges kiadást, most pedig a Bloodstained: Curse of the Moon előrendelése indul el pár napon belül, erősen limitált példányszámban. A Limited Run Games most bejelentette, hogy 2018 után ismét részt vesz az E3-on, hogy egy kisebb show keretében bemutassa azt, hogy a jövőben miket akar kiadni/átadni a csemegékre áhítozóknak. És miközben a PS Vita gyártása már hivatalosan is leállt, a Limited Run nem feledkezik meg a kézikonzol tulajdonosairól. 

A Limited Run Games-nek lesz miből válogatnia, ráadásul az emberek már most várják az előadását. A Twitter-csiripre adott hozzászólásokban sokan a PS Vita megmentőjének nevezik a Limited Run csapatát, van aki azt írja, hogy "third party cégek jobb munkát végeznek a PS Vita életben tartására, mint maga a Sony."

A Limited Run Games az E3-as konferencia időpontját még nem közölte, de tavaly a hivatalos nyitónap (június 12.) előtti napon tartotta meg a prezentációját, amiről idén mi is be fogunk számolni nektek.