• Változnak a PlayStation Trófeák
  • PS5-ön további újításokra lehet számítani

Meglepetésfrissítés érkezik a mai nap folyamán PS4-re, amely a Trophy rendszeren fog változtatni, kibővítve az eddigi 1-től 100-ig tartó skálát egészen 999-ig. A Sony ezzel azt szeretné biztosítani, hogy a kezdeti szinteken sokkal gyorsabb legyen az előrehaladás, illetve hogy a későbbiekben is konzisztens maradjon, így motiválva a játékosokat.

playstation-trophy-update-2020-10-08.jpg

A meglévő szintje mindenkinek át lesz konvertálva az új skálának megfelelően (egy 12-es Trófea szintnek például valamivel 200 felett van a megfelelője az új rendszerben), és új ikonokat is kapunk, amely minden századik szintnél változik, összesen tízféle változattal (ezeket láthatjátok fent) – igaz, ez utóbbiakat csak PS5-ön, illetve a PlayStation Appban valamikor a későbbiek folyamán. És ha már PS5: a Sony megerősítette, hogy jelenlegi Trófeáink természetesen az új generációba is velünk jönnek majd.

Szintén PS5: nagyon úgy néz ki, hogy az új konzolon már az egyes Trófeákon belüli előrehaladás (pl. gyűjts össze X darabot valamiből) is követhető lesz. A hivatalos megerősítésre azonban egyelőre még várni kell, ez az információ ugyanis eredetileg a hivatalos francia PlayStation Blog cikkében bukkant fel, de később eltávolították – vélhetően a későbbiek folyamán fogunk csak hallani erről.