December 18-án nem is egy, hanem rögtön három kisebb letölthető tartalom fog megjelenni a Resident Evil 6-hoz. A csomagok egy-egy új multiplayer módot hoznak:

  • Predator: 2-6 főt támogató mód, amiben az egyik játékos egy ustanakot testesít meg azzal a feladattal, hogy vadássza le az idő lejárta előtt a többi játékost.
  • Onslaught: két játékos küzd egymás ellen, ám csak közvetett módon, ugyanis minél ügyesebbek vagyunk, a program annál több ellenséget zúdít a riválisunk nyakába.
  • Survivors: a harcosok (2-6) halálukkor ellenségként élednek újjá, s csak akkor változhatnak vissza emberré, ha megölnek egy másik játékost.

Az említett letölthető tartalmak egyelőre csak Xbox 360-ra lesznek elérhetők fejenként 320 MS pontért, vagy egy csomagban 720 pontért. Várhatóan nem sokkal később a többi platformra is letölthetjük majd őket.

Fontos még tudni, hogy közvetlenül a DLC-k előtt, december 17-én fog megjelenni a játék frissítése, ami hibajavítások mellett elhozza a No Hope nehézségi szintet és feloldja Ada Wong történetét, hogy már a játék indításakor élvezhessük a rejtélyes ügynök kalandját.