A nyár utolsó GurujaBemutatóink között olyan nagyágyúk kaptak helyet, mint a World of Warcraft következő kiegészítője, a Wrath of the Lich King, amelyről nemcsak, hogy minden információt elárulunk, de megosztjuk az éles tapasztalatainkat is, hiszen a szerkesztőség több tagjának volt alkalma kipróbálni a bétát. Ugyanígy a Mercenaries 2-t is a kezeink közé kaparintottuk, és első kézből számolunk be az igencsak látványosra sikeredett akcióprogram nyúzása során szerzett tapasztalatainkról.

Összegyűjtöttünk mindent a PES 2009-ről is, és megtudhattok mindent a hónap elején lezajlott QuakeCon 08-ról, egyetlen részlet sem kerülte el a figyelmünket, minden apró mozdulatról olvashattok, ami az id háza táján történik vagy történni fog. Kicsit elidőzünk az Activison-Vivendi eseményeknél is, utánanéztünk, miféle dolgok zajlottak le a háttérben, és egy kicsit bepillantottunk a jövőbe is.

A nyár utolsó GurujaA nyár utolsó Guruja

Címlapunkon a legújabb NFS, és természetesen korrekt kis cikket olvashattok az Undercoverről, minden információmorzsát egybegyűjtöttünk, hogy egy kicsit felcsigázzuk a várakozást a hátralévő két hónapra. A világon elsőként számolhattunk be a Red Alert 3-ról, most pedig azt is megtudhatjátok, hogy milyen tapasztalatokat szereztünk a béta tesztelése során.

Sajnos játékmegjelenések terén nem pörgött ez a hónap sem, de azért csak-csak beesett egy-egy cím, amiről érdemes volt néhány sort összehozni. Bár elhangzott egy-két ígéret, hogy nem lesz több Sims 2 kiegészítő, de azért csak sikerült még egyet bezsúfolni a nyárba, s csodák-csodájára nem is sikerült olyan rosszul a dolog, a rajongók imádni fogják a Nagyvárosi életet.

A nyár utolsó GurujaA nyár utolsó Guruja

Befutott Darths nagy favoritja, az American McGee-féle Grimm is, ám hiába fűztünk hozzá vérmes reményeket, sajnos nem aratott osztatlan sikert. Megjelent azonban a Legend: Hand of God, egy frankó kis Diablo-klón, amivel el lehet ütni az ördög harmadik eljöveteléig hátralévő idő egy részét. Logikabarátoknak csemege a Crazy Machines 2, és itt a Hunting Unlimited 2009 is, aminél pofátlanabb lehúzást nehéz lenne találni. Magyarításokban sincsen hiány, ezúttal a Suffering Pack került a górcső alá, és természetesen ezúttal is összeállítottuk a "Top 5 classic" válogatásunkat. Ismét van egy kupac "Futottak még" jellegű játék, és egy kis specialitással is készültünk nektek.

Mivel tényleg alig akadt tesztelhető játék, kicsit csavartunk a formulán és egy cikkünk keretén belül három olyan tesztet olvashattok, amelyek különlegesek abból a szempontból, hogy szerkesztőink olyan játékokat nyúztak, amelyeket alapból ki nem állhatnak. A végeredmény igen érdekes lett, reméljük sikerült egy kis színt vinni a megszokott írások közé. Ezen felül kicsit megvizsgáltuk a szuperhősös játékokat is és arra próbálunk választ találni, hogy vajon miért nem sikerülnek a középszernél jobbra ezek a próbálkozások.

Konzol rovatunkban olvashattok a Siren: Blood Curse-ról, az Etrian Odessey 2-ről, a Geometry Wars: Retro evolved 2-ről és itt van a Soul Claibur IV is, továbbá egy igéretes autóverseny, a Ferrarri Challenge Trofeo Pirelli.

Hardver rovatunkban konfigurációkat ajánlunk iskolakezdésre, olvashattok egy tesztet az Apple ultravékony notebookjáról, az Airről, teszteltük a GeForce 9500GT-t és olvashattok még számos egyéb kütyüről is. Ezen felül minden a megszokott: mentőövek, levrov, külvilág, Nosztalguru és Gondolatébresztő. E havi teljes játékunk ugyan nem egy világmegváltó darab: egy hangulatos kis orosz FPS, a You Are Empty. Jó szórakozást hozzá!