A Chicken Trooper ötlete egy nyolcéves, Fortinite rajongó kisfiútól származik, azonban a gyerek rajza nem volt megfelelő ahhoz, hogy bekerüljön az Epic játékába. Így egy amatőr rajzoló is beszállt a projektbe, és pár nap alatt megalkotta azt a skint, amit már az Epic is fel tudott vállalni, és amit meg is tett: megszületett Tender Defender, amit 1500 V-Buckséért lehet megvásárolni a Fortnite boltjában.

chicken-trooper.jpg

A munkát egy Etsyturtle2 nevet viselő Redditer végezte el, azonban ő nem kér a dícséretből, azt meghagyja Connornak: "Köszönöm minden rajongónak, aki támogatott engem és Connort, hogy ez megvalósulhasson. Amatőr művészként egy álmom vált valóra. Ugyanakkor én csak megrajzoltam a csirkét, az elismerés Connort illeti, aki inspirált a munkában." -- közölte egy posztban a Redditen.

Connor apja nem akart csalódást okozni fiának, így csak akkor árulta el neki, hogy mi történt, amikor már biztossá vált az Epic döntése: "Nagyon izgatottak vagyunk. Megleptem Connort a hírrel, ő is és a bátyja is nagyon boldogok. Köszönöm a Reddit minden tagjának, hogy ezt lehetővé tették. Feldobták egy kisfiú napját."

Tender Defendert egyébként már felfedezték a Fortnite adatbányászok a 6.30-as folt leírásában. A büszke apa hamarosan közzétesz egy YT-videot Connor reakciójáról, de amíg ez megtörténik, nézzétek meg Tender Defendert és mondjátok el, mit gondoltok róla.

tender-defender.jpg