Andrew House lépett a színpadra 9 óra 10 perckor. A nappali többé nem a PS élmény központja, hosszú távú partnerkapcsolatokkal, a lehető legjobb játékokkal szórakoztatják az embereket. Bemutatja a PS4 Slimet, ami szeptember 15-én jelenik meg, 299 dolláros/eurós/249 fontos áron. Az innováció nem áll meg, a PS4-el együtt fejlesztették a megjelenítőket, a játékoknak természetes már a 4K felbontás és a HDR.

Mark Cerny következett, a PS4 vezető tervezője. Arról beszél, hogy a PS4 tervezésekor az vezérelte őket, hogy mi lehet a játékok jövője. Ennek eredménye lett egy vibráló közösség, ami még egy konzolt kap, a PS4 Prot, ami jobb és magasabb órajelen ketyegő GPU-t, nagyobb merevlemezt kap. A konzol támogatja a 4K-s felbontást, ami lehetőséget ad akár a játékban megjelenő környezet, akár az érzelmek sokkal jobb bemutatására. Horizon: Zero Dawn, Call of Duty: infinite Warfare játékmenetet is bemutattak, mindkettő nagyszerűen festett. A PS4 Prot nemcsak 4K-s és HDR tévékre lehet rátenni, egy mezei Full HD tévén is képes jobb minőséget produkálni, a már ismert és szeretett játékokon is, a megjelenített kép adaptálódik a tulajdonos televíziójához..

De nemcsak régi játékokon, jövő év elején jön a Mass Effect Andromeda, ezt Aaron Flynn közölte, ez EA játéka támogatni fogja a PS4 Pro-t. Játékmenetet is mutattak.

A PlayStation Pro-val új Netflix app is megjelenik, első körben 600 órányi 4K tartalmat fog kínálni a legnépszerűbb online stream-alkalmazás, köztük Luke Cage-t. A 2013-ban kiadott Sony PS4 konzolok is HDR kompatibilisek lesznek egy frissítésnek köszönhetően, ami jövő héten jelenik meg. Végül pedig Andrew House bejelentette, hogy a PS4 Pro november 10-én kerül a boltokba, 399 dolláros áron. Ennyi volt, vége volt. Örülünk?

ps4-pro-officially-announced-sony-confirms-ps4-neo-release-date-and-price-708306.jpg