• Már elérhető a GOG legújabb ingyenes játéka
  • Amit az őszi vásár keretében zsákolhatunk be
  • Ezúttal a Requiem: Avenging Angel kerülhet a kosárba
  • Egészen szeptember 11-ig

Mindenki örül az ajándékoknak, ezt pedig a GOG üzemeltetői is nagyon jól tudják, hiszen amellett, hogy a szeptember 11-ig tartó őszi vásár keretében most rengeteg kiváló alkotást szerezhetünk be gombokért, még ingyenes játékokkal is kedveskednek a felhasználóknak. A korai karácsony első fecskéje volt a Hero of the Kingdom 2, ami egészen augusztus 31-ig lehetett a miénk, majd azt követte a King’s Bounty: The Legend, valamint a szellemeket csatasorba állító Ghost Master. Az utolsó ajándék is a változatosság jegyében került kiválasztásra, a Requiem: Avenging Angel ugyanis mind műfajában, mind témájában merőben eltér az imént felsorolt címektől.

A Cyclon Studios 1999-es FPS-ében egy pusztító háború dúl a Földön a Mennyország katonái és a Pokol bukott angyalai között, mi pedig Malachit, egy kiválasztott angyalt alakítunk, akit azért küldenek az említett planétára, hogy segítsen megmenteni a Teremtést magát. A Ziggurat Interactive által kiadott lövöldében ugyan vannak hagyományos fegyverek, de az igazi szenzációt a különleges képességek jelentik, melyeknek köszönhetően megszállhatunk másokat, sáskarajt zúdíthatunk az ellenfeleinkre, vagy épp sóbálvánnyá változtathatjuk azokat. A Requiem: Avenging Angelt egészen szeptember 11-ig (tehát az őszi leárazás végéig) tudjátok bezsákolni, szóval ha egy kis retro akcióra vágytok, ERRE tessék.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.