• Megjelent a Star Wars Jedi: Fallen Order
  • A Respawn Entertainment igazolást ad, hogy lóghass a munkából

Persze az egész csak poén, de a Call of Duty: Modern Warfare megjelenése után az Activision is próbálkozott ilyennel, most pedig a Respawn is beállt a sorba. A Star Wars Jedi: Fallen Order az első értékelések alapján remekül sikerült, hiszen az egyik legnagyobb kritika gyűjtő oldalon eddig 25 pozitív és összesen 1 rosszabb ("mixed") értékelést szedett össze, az összesített pontszáma a sajtónál és a játékosoknál is meghaladta a 80-at. 

A Star Wars Jedi: Fallen Order nem egy egynapos program, 20-30 óra között van egy teljes végigjátszás, így ha valaki munkaidő alatt is a messzi-messzi galaxisban akarna kalandozni, akkor annak igazolásra van szüksége, vagy az orvosától vagy a fejlesztőktől. Utóbbit azonban csak akkor érdemes felhasználni, ha a munkahelyi vezető beszél droidnyelven, ugyanis az igazolás BD-1 nyelvén íródott. Nézzétek csak!

 

Egy picit komolytalanabb, mint az Activision Modern Warfare igazolása, de kétségkívül jópofa megnyilvánulás ez a fejlesztőktől. Ha szeretitek a Star Wars-t, ne hagyjátok ki a Fallen Ordert, hiszen a Respawn hosszú évek után újra egy minőségi SW játékot alkotott, amit minden rajongónak látnia kell!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!