• League of Legends MMORPG készül
  • Ezt a Riot Games egyik vezetője erősítette meg

A League of Legends nemrég tinédzserkorba lépett, melynek alkalmából a Riot Games masszív univerzumépítésbe kezdett: megjelent a Legends of Runeterra kártyajáték, érkezik a Ruined King single player kaland, de más LoL-projektek is készülnek a háttérben – mint kiderült, egy MMO is.

a-riot-games-megerositette-hogy-keszul-a-league-of-legends-mmo.jpg

Már korábban is voltak találgatások arról, hogy MMO készülhet a népszerű MOBA világába helyezve, hiszen a rajongók régóta szeretnének már valami ilyesmit. Ehhez képest kissé fura, hogy a játék készültét egy mezei Twitter-bejegyzésben jelentették be: a League of Legends franchise-fejlesztését felügyelő Greg Street kiposztolta, hogy új munkatársakat keresnek egy, a League of Legends univerzumát kibővítő, nagy (pontosabban "masszív) játékhoz. Amikor pedig rákérdeztek arra, hogy egy MMO-ról van-e szó, akkor megerősítette, hogy igen.

A Riot Games a média megkeresésére annyit reagált csak, hogy jelenleg nincs további bejelentenivalójuk a projekt kapcsán, így egyelőre annyi biztos, hogy Greg Street egy LoL tematikájú MMORPG-n dolgozik.