A Sony felfedte a LinkBuds-sorozat legújabb tagjakánt a világ legkisebb, legkönnyebb, zajszűrős, nagy felbontású vezetélk nélküli fülhallgatóját a LinkBuds S személyében. Az érzékelő és térbeli hangtechnológia segítségével ezek a fülhallgatók magával ragadó hangzást nyújtanak az olyan AR-játékokban, mint az Ingress. Az új modellt úgy alakították ki, hogy a felhasználók még egyszerűbben hallgathassák kedvenc előadóikat a gyors kezelhetőségi funkcióknak köszönhetően. 

linkbudss1.jpg

A LinkBuds S tökéletes az egész napos használatra. A Sony elismert zajszűrő technológiájának és a nagy felbontásnak köszönhetően az alkotók szándékának megfelelően élvezhetjük kedvenc zenéinket, videóinkat vagy közösségi médiatartalmainkat. Az összesen mindössze 4.8 gramm súlyú fülhallgatók adaptív hangvezérléssel is rendelkeznek: az okos funkció automatikusan személyre szabja a környezeti hangbeállításokat attól függően, hogy a felhasználó hol tartózkodik, ezzel megteremtve az ideális hallgatási élményt, így a feltételek adottak ahhoz, hogy minden körülmény esetén élvezhessük kedvenc előadóinkat. Apró mérete ellenére az 5 mm-es vezérlőegység erőteljes basszust és lenyűgözően tiszta vokálokat biztosít, így bármilyen műfajról vagy tartalomról legyen szó, a LinkBuds S a lehető legjobbat hozza ki belőle.

A Sony integrált V1-es processzora javítja a zajszűrés és a hangzás minőségét, egyúttal csökkenti a torzítást, mindezt kevesebb energia felhasználásával, a zavartalan zenehallgatás érdekében. A LinkBuds S a pörgős, zsúfolt, ingázós napok tökéletes kelléke. A LinkBuds S támogatja a Google új, Fast Pair funkcióját, ami segít, hogy a fülhallgató és az Android készülékek gyorsabb és egyszerűbb párosításában, míg a Swift Pair funkció lehetővé teszi Windows 10 és 11 operációs rendszerű laptop, asztali számítógép vagy tablet párosítását is. A LinkBuds S fülhallgató egy egész munkanapon át – 6 órán át tartó zajszűréssel együtt – használható, a stílusos, kompakt töltőtok pedig további 14 órányi töltöttséget biztosít, 5 perc gyorstöltés pedig akár 60 percnyi lejátszási időt tesz lehetővé. A LinkBuds S fülhallgató fehér, fekete és ekrü színekben lesz kapható május végétől.