• Év végén már a hatodik rendező hagyta ott az Uncharted filmet
  • A Sony még mindig nem mondott le a produkcióról

Travis Knight, az Űrdongó rendezője 2019 végén hagyta el a Sony Productions keretében készülő Uncharted-filmet, miután szeptemberben csatlakozott a projekthez. A japán cég ragaszkodik ahhoz, hogy Tom Holland alakítsa Nathan Drake-et, de a fiatal színész újabb Pókember filmet forgat, Travis Knight pedig időproblémák miatt nem tudta összeegyeztetni a forgatást a többi feladatával, így távozott. 

A Deadline értesülései szerint a Sony lóhalálában keresi Knight utódját, a kiszemeltje pedig nem más, mint Ruben Fleischer, aki a 2019-es Zombieland: A második lövést és a 2018-as Venomot is dirigálta. A 46 éves, Washingtonban született rendezőnek tekintélyes direktori múltja van, azonban ezek nagy része televíziós sorozatok részei, vagy televízióra készített filmek.

Tripla A kategóriás, nagy költségvetéssel készült produkciókat nem igazán tud felmutatni, ráadásul se a Zombiland, se a Venom nem lett kritikailag és anyagilag sikeres, noha a Venom világszinten össze tudott szedni 800 millió dollárt, de ebből csak 213 millió jutott az Egyesült Államokra, 100 milliós büdzsé mellett. Kérdéses, hogy a Sony miért erőlteti ennyire az Uncharted filmet, hiszen az eddigi előtörténete semmi jóval nem kecsegteti Nathan Drake rajongóit.

ruben-fleischer.jpg