A múlt héten megjelent a Colin McRae Rally a Steam kínálatában, mely az eredeti leírás szerint a kiváló Colin McRae Rally 2.0 alapjaira építkező program. Ám ez a szöveg nagyon félrevezető, ugyanis sok rajongó abban a hiszemben vásárolta meg a játékot, hogy a kedvencük felújított változatát kapják meg, ez azonban nem is állhatott volna távolabb az igazságtól.

Mint kiderült, amit a vásárlók kaptak a 7 eurójukért, az a tavaly megjelent Colin McRae Rally mobiljáték PC-s átirata, ami összesen valóban több mint 130 km pályát tartalmaz, és vannak változatos szakaszok és kocsik, de számos elem hiányzik, mint például a járgányok finomhangolása, az összetett kezelés, illetve az autók és versenyek választéka is hiányos, mindennek tetejébe pedig még a menü is olyan, aminek semmi keresnivalója PC-n.

Mindez mérges, lehúzó értékelések egész sorát eredményezte, ami végső soron ahhoz vezetett, hogy a Codemasters átírta a bemutatószöveget, feltüntetve benne azt, hogy egy mobiljáték átiratáról van szó, nem pedig egy HD felújításról.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!