• A Philips lett a Team Vitality legújabb partnere
  • Philips Momentum monitorokat kapnak a játékosok

A Team Vitality bejelentette, hogy a jövőben egy vadonatúj partner segít nekik abban, hogy a győzelem felé vezető úton haladhassanak, a sikeres esport-szervezet ugyanis mostantol a Philips monitorjait fogja használni. A gyártó logója nemcsak a FIFA-csapat mezén lesz látható, hanem a kifejezetten konzolos játékhoz kifejlesztett Philips Momentum kijelzőket is megkapják a játékosok, melyekkel a V.Hive névre hallgató párizsi központot is felszerelik.

a-team-vitality-es-a-philips-egyutt-haladnak-tovabb-tovabb-a-kivalosag-utjan.jpg

„Nagy örömmel tölt el minket, hogy FIFA-játékosaink számára egy tökéletes versenykörnyezet kialakítása érdekében szövetségre léphetünk a Philips Monitorsszal. Nagyszerű olyan partnerrel együtt dolgozni, aki a legmagasabb szintű játékhoz a legjobb prémium specifikációjú felszerelésekkel tudja ellátni a csapatunkat. A Team Vitality jelentős előzményekkel rendelkezik a FIFA-ban, és 2021-be átlépve nagyszerű, hogy egy olyan partnert tudhatunk magunk mellett, mint a Philips monitors“ – mondta Fabien “Neo” Devide, a Team Vitality elnöke és társalapítója.

„Izgalommal jelentjük be, hogy a konzoljáték teljesítményének a következő szintre emelése érdekében egyesítettük erőinket a Team Vitality-vel. A FIFA-csapat nagyszerű eredményekkel rendelkezik, és az együttműködésünk révén a támogatásunkkal még több sikert érhetnek el a jövőben. Nem csupán a Team Vitality FIFA-játékosait látjuk el felszerelésekkel, de a V.Hive létesítményt is felszereljük a Philips Momentum sorozat konzoljátékra optimalizált monitoraival, még fejlettebb edzési környezetet biztosítva ezáltal“ – tette hozzá Stefan Sommer, az MMD európai marketing és üzletvezetési igazgatója a Philips Monitors nevében.