Mivel manapság semmi sem nevezhető teljességgel ingyenesnek, ezét ebben az akcióban is van egy kis csavar, mégpedig, hogy a játék során különböző reklámokkal kell szemeznünk, de ez igazán kis ár egy jó játékért.

A letöltésért a FileFront oldalára kell fáradni, és miután a "Dowload Now" feliratú, gyönyörű sárga színben pompázó gombra kattintottunk, már el is kezdődik a több mint 1 GB-os fájl letöltése. Jó szórakozást!

Letöltés




A The Sufferingben a játékos a Torque nevű férfit alakítja, akit a felesége és két gyermeke állítólagos meggyilkolása miatt a Carnate-szigeten lévő Abbott állam fegyházának halálsorára küldenek. Torque váltig állítja, hogy nem emlékszik a gyilkosság pillanatára, mert akkor minden elsötétült előtte, de persze senki sem hisz neki.

A The Suffering ingyen!A The Suffering ingyen!A The Suffering ingyen!

Torque börtönbe érkezésének estéjén egy hatalmas földrengés rázza meg az épületet, ezzel nemcsak főhősünk celláját nyitva fel, hanem egy seregnyi szörnyet is szabadjára engedve. Kezdetben csupán egy összebarkácsolt kés segít minket a Carnate-szigetről való menekülésben.

A Suffering egy tradicionális FPS, amiben lehetőségünk van TPS nézetre váltani. A fegyverek, amik a rendelkezésünkre állnak, semmiképpen sem mondhatóak modernnek, hiszen az egyszerű shiv (szleng szó a börtönökben összerakott, késszerű fegyverekre), az őrök pisztolyai, a Molotov-koktélok és más, ezekhez hasonló, már-már primitívnek mondható eszközök lesznek a segítségünkre.