A december elején kiszivárgott Blizzard-féle megjelenési lista valódinak tűnik, ugyanis a cég maga ismerte el, hogy a rajta látható, 2014-re tájolt "Titan" munkacímű projekt a következő MMOG a csapat kínálatában. Azaz nem más, mint a World of Warcraft teljes értékű utódja, a játéké, amit joggal tartanak az online szerepjátékok legkiválóbbjának.

A ''Titan'' lesz a Blizzard új MMO-ja!

Az ominózus lista (kattints a képre a nagyobb méretért)

"A médiának nem lenne szabad tudnia erről. Ez az új generációs MMOG-projektünk. Még csak nagyon korlátozottan beszélgetünk róla, mert egyelőre csak gyűjtjük hozzá a megfelelő tehetségeket -- a legjobbakra van szükségünk az iparból."

Ez az elismerő (csúnyábban szólva bevállalós) szöveg a Blizzard egyik alapítója, Frank Pearce szájából hangzott el, mikor a Destructoid a listán szereplő Titanról kérdezte a híres üzletembert. Ezt elismerve azonban több mint valószínű, hogy maga a lista is komoly, és ez alapján egyértelmű, hogy a Cataclysm még messze sem az utolsó nagy dobás a WoW történelmében. Érdekesség továbbá, hogy akárcsak a StarCraft II, a Diablo III is darabokra bontva szerepel a táblázatban...