• Nem Rainbow Six Parasite lesz a Quarantine új címe
  • Ezt maga a Ubisoft erősítette meg a reggeli szivárgásra reagálva

Egy friss szivárgás alapján biztosnak tűnt, hogy Rainbow Six Parasite lesz a Rainbow Six Quarantine új címe, melynek megváltoztatására már ez előző héten is utalt a Ubisoft. Úgy tűnik azonban, hogy mégsem ez lesz a végleges változat, a kiadó ugyanis a PCGamesN megkeresésére megerősítette, hogy nem Parasite lesz az új Rainbow Six-játék végleges alcíme.

a-ubisoft-is-reagalt-a-rainbow-six-quarantine-kiszivargott-uj-cimere.jpg

"Bár nemrég azt állítottuk, hogy meg fog változni a Rainbow Six Quarantine címe, a Parasite csupán egy ideiglenes név belső használatra. Nemrég tartottunk egy belső tesztet, ennek a részletei váltak publikussá. Megerősíthetjük, hogy ez már a közelgő játékra utal, a további részletekkel és a hivatalos címmel pedig hamarosan jelentkezni fogunk" – áll a Ubisoft közleményében.

A névváltoztatás tehát már biztos, a Parasite cím azonban a jelek szerint nem marad. Ugyanakkor magyarázatot kaptunk arra, hogyan szivároghatott ki az ominózus kép egy frissítés adatain keresztül, hiszen ezek szerint egy zártkörű teszt volt a ludas, melyhez a PlayStation Network biztosította az infrastruktúrát.