• A Ubisoft újra többjátékos módot adna az Assassin’s Creednek
  • Folyamatosan változó, fejlődő játékot szeretnének

Ugyan hosszú és tartalmas játéknak ígérkezik az Assassin's Creed: Odyssey is, egy valami mégis hiányzik belőle: a többjátékos mód.  A Game Informernek adott interjújában Serge Hascoet, a Ubisoft fő kreatív ügyvezetője nyilatkozta, hogy a Ubisoft azon dolgozik, hogy visszahozza a multiplayert az Assassin’s Creed játékokba. Hascoet erre a jövőbeni technikai fejlődésüket firtató kérdésre adott válaszában tért ki:

„Számos technológiánk van, de az Assassin’s Creed nem rendelkezik többjátékos móddal, és ez nagyon fontos a játékok szociális aspektusát tekintve, szóval foglalkozunk vele. A játékunkat olyan hellyé szeretném tenni, ahol sok változás és esemény történik”

Bár hasonló eseményekre volt példa az Assassin’s Creed: Origins során és várhatóak az Odyssey-ben is, de a napi-heti kihívások egy idő után elég egysíkúvá váltak. Erre tökéletes orvosság lehet a többjátékos móddal felvértezett Assassin’s Creed, melyben közösségi kihívásokkal, váratlan eseményekkel, forgatott játékmódokkal tovább fűszerezhetik a játék változatosságát.

assassins-creed-multiplayer-2.jpg

Ti visszavárjátok a többjátékos módot?

Webshop ajánló
2018 őszi MondoCon