• DrDisrespect IRL streamet adott az E3-ról
  • A közvetítés alatt a férfi mosdókba is bement
  • Emiatt a Twitch letiltotta őt

DrDisrespect és a botrányok eddig sem kerülték túlságosan egymást, a híres-hírhedt streamer azonban most alaposan kihúzta a gyufát, miután olyan tartalmat sugárzott, amit a Twitch nem nézett túlságosan jó szemmel.

a-wcbol-streamelt-drdisrespect-ezert-bannoltak-a-twitchrol.jpg

Ha már kilátogatott az idei E3-ra, akkor DrDisrespect úgy döntött, hogy IRL streamet fog nyomni a rendezvényről. Ezzel önmagában még nem is lenne baj, az adás azonban olyannyira gátlástalanra sikerült, hogy az operatőr még a férfi mosdóba is követte a streamert, méghozzá nem is egyszer.

Az alábbi kép és videó egy kis ízelítőt nyújt abból, hogy mi történt.

Azon túl, hogy ez a fajta műsor meglehetősen ízléstelen, még a Twitch felhasználási feltételeit is sikerült megsérteni, hiszen ez adatvédelmi jogsértésnek minősül, ami amúgy is érzékeny pontja a nyilvános helyen forgatott IRL streameknek. Az már csak hab a tortán, hogy a kaliforniai jogszabályokat is sikerült megszegni.

A Twitch-nek tehát nem volt más választása, bannolta DrDisrespect fiókját. A tiltás azonban nem végleges, csak ideiglenes, így egy kis szünet - meg egy alapos ejnye-bejnye - után a streamer visszatérhet legfőbb hivatásához.