• A Witcher 3 igencsak sok románc opcióval rendelkezik
  • Azonban ezeknek a jeleneteknek a megírásától mindenki ódzkodott
  • Legalábbis a játék vezető írója, Jakub Szamalek, szerint
  • The Witcher 3 teszt

Mindig érdekes, ha egy-egy interjúnak vagy dokumentumfilmnek köszönhetően az átlagember beleshet a játékkészítés kulisszái mögé, és pontosan ez történt most is, méghozzá egy igencsak pikáns témában. Nemrég ugyanis a románc-opciókban igencsak gazdag Witcher 3 vezető írója, Jakub Szamalek, beszélt arról, hogy milyen kínos egy ilyen jelenet megírása, épp ezért amikor ezeknek az átvezetők kerültek elő, valahogy senkinek sem akaródzott megírni őket.

the-witcher-3-unikornis-01.jpg

Szamalek szavaival élve:

„Előfordult egyszer, hogy egy producer bejött az írók szobájába, és azt mondta, szüksége van 12 átvezetőre szexszel, ki akarja megírni? Senki sem jelentkezett. Ha jól emlékszem, végül én írtam meg az összest. Elég kínos folyamat volt ez mindenkinek, aki részt vett benne.”

Márpedig Szamalek elmondása szerint elég sok embert érint egy-egy ilyen jelenet, hiszen a megírás után néhány másik írónak át kellett olvasnia, hogy jó legyen, aztán pedig az animációs csapathoz került az anyag, akik megtervezték, hogy ültetik át az egészet a valóságba, aztán pedig a jelenetet eljátszó mo-cap színészeket is instrukciókkal látják el.

Szamalek végül pedig azt is hozzátette, hogy szerinte senki sem játszik játékokat csak az ilyen pikáns részek miatt, ezért próbálták ők is feldobni az egyes jeleneteket egy kis humorral vagy némi karakterépítéssel. Ez valószínűleg megmagyarázza a kitömött unikornist és sokak kedvenc fürdőzős jelenetét egyaránt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!