Az Assassin’s Creed: Brotherhood személyi számítógépes átiratára több hónapot kellett várnunk, ezt a késést azonban most elnézzük, hiszen a játék nem tartalmazza a játékosok körében komoly ellenérzéseket kiváltó, túlságosan is szigorú másolásvédelmet. Ezio római kalandját tehát folyamatos internetkapcsolat nélkül is élvezhetjük, ami mindenképpen egy jó pont az átirat mellett -- hát még az, hogy a játék tartalmazza az eddig megjelent két multiplayer frissítést (Abstergo Project Update 1.0-2.0) és a szólistamódot kiegészítő, konzolokon fizetős The Da Vinci Disappearance DLC-t, illetve kétféle extra kiadásban is meg lehet majd vásárolni.

Assassin's Creed Brotherhood Day1 Steelbook
Ezt a kiadást Magyarországon kizárólag a CD Galaxis kínálatában lehet megvásárolni, s a 9000 forintunkért az eddigi Assassin’s Creed játékok befogadására képes fémdobozt, egy A2-es méretű posztert, illetve a The Aqueducts egyjátékos pályát és a The Harlequin multiplayer karaktert kapjuk. A csomagot csak a megjelenés napján lehet megvenni, de természetesen elő lehet rendelni.

Deluxe Edition
Kizárólag digitális formában letölthető 60 dolláros kiadás, mely extraként két multiplayer karaktert, két egyjátékos pályát, ruhákat és „egyéb multiplayer tartalmakat” rejt.

(A Codex Editionből a hazánkba érkezett kis készlet már elfogyott, így ezt már nem lehet előrendelni és megvásárolni sem.)