• Május 22-én jelenik meg az Ace Combat 7: Season Pass
  • Több extra dolgot tesz bele a Namco Bandai

Az Ace Combat 7 a sorozat negyed évszázados születésnapja előtt jelent meg, és remekül teljesített: "Végre ismét birtokba vehetjük az eget, ráadásul nagyszerű hangulat mellett, amihez egy-két ötletesebb küldetés, illetve a remek zenei aláfestés is alaposan hozzátesz." -- írta Böjti a tesztjében. Ha még nem játszottátok végig a légi vadászkalandot, akkor tegyétek meg gyorsan, ugyanis a Namco Bandai bejelentette, hogy kiadja a játékhoz készült szezonbérletet, ami három új repülőt, és jó néhány plusz dolgot ad hozzá a játékhoz, 25 eurós áron.

Hogy mit? Három új repülőt és a hozzájuk tartozó fegyverrendszereket, skineket és egyéb jóságokat. Az első repcsi egy AD-11F, amihez egy TLS (tactical laser system) és egy UAV (unmanned aerial vehicle) jár, ezt május 22-től tölthetik le a vásárlók. A második repülővel, ADF-01 FALKEN-nel június végétől lehet felszállni, ami szintén megkapja a TLS-t, de ezen kívül bombázásokra is alkalmas, hiszen rendelkezik a FAEB (fuel-air explosive bomb) rendszerrel. 

Július végén az ADFX-01 MORGAN kap feszállási engedélyt, ami a kötelező lézerrendszer mellett megkapja az IEWS-t (integrated electronic warfare system) és a MPBM-t (multi-purpose burst missile), ami biztosan tetszeni fog a játék rajongóinak. Nektek ez a tartalom elég lesz, hogy kifizessétek a majdnem 8000 ezer forintot, vagy még vártatok volna valamit? írjátok meg!
 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!