Eddig úgy tudtuk, hogy a Resident Evil 6-ban „csupán” Leon S. Kennedy, Chris Redfield, Jake Muller, Helena Harper, Piers Nivans és Sherry Berkin lesz játszható karakter, a játék demójának kódjai közt azonban feltűnt Ada Wong is. A rejtélyes ügynök megkapja a Resident Evil 4-ben használt kilőhető horgot, segítője pedig a HELPER nevű karakter lesz. Konkrétan még nem tudni, ki áll a helyfoglaló név mögött, de a kódokban, illetve az E3-as videóban feltűnt Carla Radames, így lehet, hogy ő a titkos, nyolcadik karakter.

A Capcom nem kommentálta a dolgot, azt azonban elismerték, hogy Ada Wongnak valóban szerepe lesz a Resident Evil 6-ban -- bár ezt magunktól is tudtuk, elvégre az E3-as videóban is jelen volt a hölgy, s már akkor esélyesnek tűnt, hogy játszhatunk is majd vele.



A kódokból továbbá kiderült az is, hogy a Mercenaries mellett három másik játékmódot is kapunk. Az egyik a Resident Evil 5-ből ismerős Slayers, de jön a bizonyos No Hope (vagy Last Stand) illetve egy Ustanak (vagy Agent Predator) névre keresztelt mód is. Utóbbiban lehetséges, hogy a szintén Ustanak nevű szörnyet irányítva kell vadásznunk a többi játékosra.