Adventi akciók a PlayON-tól!
"Mondtam mán, hogy ócsón adom!"

Hatalmas akciókkal készül a karácsonyi időszakra a PlayON, Magyarország egyik legnagyobb játékforgalmazója. A srácok igazán kitesznek magukért, hisz egy afféle videojátékos adventi naptárt készítenek, mely minden napra más és már olcsósággal várja a közösséget. A játéközön -- az adventi hagyományoknak megfelelően -- a mai naptól egészem szentestéig tart, úgyhogy nem árt folyamatosan figyelemmel kísérni a hivatalos Facebook-oldalt, ahol minden délelőtt 10 órakor fellövik az épp aktuális meglepetést. Nyitányként a Witcher-sorozat kapott leárazást, az alábbiak szerint:

  • The Witcher Enhanced Edition (PC) 1.990 helyett 990 Ft
  • The Witcher 2 -- Assassins of Kings Enchanced Edition(PC) 4.990 helyett 2.990 Ft
  • The Witcher 2 -- Assassins of Kings Dark Edition(Xbox360) 17.990 helyett 8.990 Ft
Minden akció hét kerek órán át tart, tehát délután ötig van lehetőség a játékok arcátlanul olcsó beszerzésére. Fontos információ továbbá, hogy a PlayON a szállítási díjat is felezi, így bár a számlán a megszokott 990 forintos ár lesz látható, valójában csak 490 forintot kell kicsengetnünk a csomagért.

Azt hiszem, ennyi talán elég is ahhoz, hogy mindenki izgatottan várja az év legnagyobb ünnepét -- irány a PlayON a Facebookon!