A néhány nappal ezelőtt lezajlott sorsolás keretein belül kerek 10 darab bétakulcsot osztottunk ki regisztráltjaink között - ők már mind részesei lehetnek Hyboria csodás világának. A többiek csak később vehetik ki a részüket az Age of Conanból, az indulás ugyanis még pár nappal odébb van (a hivatalos európai megjelenés május 23-ra esik). A kiadó azonban már most is örvendetes hírrel lepett meg minket: a bétatesztelők száma a mai napon túllépte az egymillió főt (ebbe természetesen már a mi 10 becses küldöttünk is beletartozik).

"A Funcom nem tudna még egy olyan játékot mondani, amely ennél magasabb bétatesztelő számot ért el az MMO játékok történetében. Hiszünk abban, hogy a mi játékunk mutatja fel a legmagasabb felhasználószámot a műfajon belül." - nyilatkozta Morten Larssen, a Funcom marketing igazgatója.

Nem kis szám ez kérem szépen, ráadásul még csak a játék bétatesztelése kapcsán dobálózunk milliós számokkal. Ezek után sejthető, hogy hivatalos debütálás után is csak úgy repkednek majd a hét számjegyű felhasználószámok.