Idén sem maradunk Age of Empires II HD kiegészítő nélkül. Tavaly a The African Kingdoms című DLC a fekete kontinensre kalauzolt minket, az idei Rise of the Rajasban pedig Délkelet-Ázsia meghódítására indulhatunk.

A december 19-én érkező kiegészítő négy új civilizációt tartalmaz (burmaiak, khmerek, malájok és vietnámiak), és négy teljes érétkű kampánnyal (Gajah Mada, Suryavarman I, Bayinnaung és Lê Lợi) bővíti ki az immár 17 éves játékot.

Ezekhez olyan új, egyedi egységek társulnak, mint a csataelefánt (Battlef Elephant) és az Imperial Skirmisher, ami az Elite Skirmisher továbbfejlesztett, vietnámi változata. Az új küldetések természetesen új pályákon játszódnak, amik Délkelet-Ázsia jellegzetességeit hozzák: őserdőkkel, veszélyes tengerpartokkal, mocsarakkal és mangrove erdőkkel.

Emellett az alapjátékban is fejlesztették az MI-t, bekerül öt-öt új random, special és a való világon alapuló map, valamint tizenhárom új terep. Emellett objektumokkal bővül a Scenario Editor és befut a Spectator Mode.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!