A Deep Silvernek sem kell a szomszédba mennie egy kis eredeti marketing hülyeségért, de a mostani húzásuk magasan ver mindent, amit eddig megléptek. Merthogy ezúttal a pornót vetették be az Agents of Mayhem reklámozására. Végül is esélyes, hogy azon a felületen is szereznek néhány játékost maguknak. De lássuk a sztorit.

Szóval, az Agents of Mayhem egyik szereplőjéről, Rod Stone-ról, alias Hollywoodról kiszivárgott egy szexvideó – aminek további szereplői Gregory Prickington, Ivana Bangya és Marcus Thunderpump – a YouPornra, mármint a valódira, amit most mi az anyukák legnagyobb örömére és a tinik legnagyobb bánatára nem linkelünk, bízunk bennetek, hogy elég tapasztalattal bírtok a videó felderítéséhez.

Persze mielőtt a zsepihez kaptok (az allergia miatt, természetesen), azért le kell szögezni, hogy az alant látható „cenzúrázott” változathoz képest az eredeti egy snittel tartalmaz többet, amiben semmi látnivaló sincs (és ezt azért tudjuk, mert olvastuk, nem azért, mert láttuk, szintén természetesen). Az egész videó mellőzi a komoly meztelenkedést, és inkább csak kikötözős poénokat ereget. Viszont a Deep Silver még így sem aprózta el, hiszen egy ál-hivatalos nyilatkozat is kikerült a netre, amit a Hardcore Gamer közölt:

"Tudomásunkra jutott az a pletyka, amely szerint Hollywood, azaz Rod Stone kapcsolódik egy ízléstelen, provokatív filmhez, és bár az ügyhöz egyáltalán nem tartozik hozzá, ezzel valószínűleg nem nyeri meg az áhított AVN-díjat. A tényekkel foglalkozunk, nevezetesen, hogy a fent említett klipet feltöltötték a felnőtt közösség hálózatban, a kéztőalagút szindróma kutatásában és az esportban élen járó YouPornra.

MAYHEM együttműködik a YouPornnal, hogy igazolja a felvétel eredetét, mivel jelenleg nem tudtuk közvetlen Hollywoodtól megkérdezni, mennyire autentikus a videó, ugyanis nem fért bele a „szoros” színészi menetrendjébe.

Hollywood kiadója, Stefany Glitzwilliam a Finsley PR-tól a következőt nyilatkozta: „a feneke vonalából és az 1:12-nél látható felvétel szögéből – amelyben a férfi színész szó szerint egy zsák pénzt visel a szerszáma előtt – nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy az ügyfelem van a felvételen, így arra kérném a publikumot, hogy adják meg neki a kétkedés jogát, amíg a tények sziklaszilárddá nem válnak.”

Addig is, míg tisztán látunk, a MAYHEM folytatja az ügynökök bevetését, hogy megóvja önöket az őrültektől, akik szó szerint űrlézert használnak, míg maguk a bulvárlapok pletykáin csámcsognak. Elmondtuk, hogy a globális kipusztulás ellen harcolunk, és ez mégsem okozott pánikot.

Nincs további kommentünk az ügyben, de hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy emlékeztessem a lakosságot, hogy csatlakozzanak a LEGION elleni harchoz a világ minden táján augusztus 18-án, és biztosítsák, hogy a MAYHEM győz a Rossz vs. Gonosz meccsen. Iratkozzanak fel még ma!

*Nemzetközi AgencY a Gonosz Lángelmék Levadászására

*Gonosz Úriemberek Ligája a Nemzetek Eltörlésére"