Aion: Limited Collectors Edition...ám az NCsoft, hogy kicsit kiengeszteljen minket, egy igencsak remek limitált példányszámú gyűjtői kiadást állít össze az Ázsián kívüli világ részére. Ennek legfőbb eleme egy 16,5 cm-es, kézzel festett Aiva, azaz egy szárnyas asmódiai daeva csajszi (balra), akinek szárnyai lecsatolhatók, és a balta is kivehető a kezéből, így mondjuk a tartalék USB-kábelt is tarthatja számodra... A tárgyiasult ajándékok közé tartozik két darab kétoldalú poszter, amelyen megtaláljuk a két faj őshazája, Elysea és Asmodae térképét. Természetesen a szokásos süti sem marad el: egy cédé, rajta a játék Yang Bang-Ean (illetve ahogy Japánban ismert, Kunihiko Rjo) által komponált zenéje. Maga a kliens két DVD-n terpeszkedik, és jár mellé még egy referenciakártya, illetve a kézikönyv is.

Emellett persze nem kézzel fogható, azaz játékbeli bónuszcuccokat is kapunk. Ilyen lesz a Black Cloud szárny, amellyel jóval tovább maradhatunk a levegőben, illetve a Black Cloud fülbevaló, amely viselője életerejét és manáját is feljebb pöcköli. Ezek a holmik persze mindkét faj számára elérhetők, és ahogy a képeken látszik, a szárnyak kinézete tükrözi az alapvetően eltérő beállítottságokat.

Aion: Limited Collectors EditionAion: Limited Collectors Edition

Aion: Limited Collectors EditionAion: Limited Collectors Edition

Tovább is van: kapunk egy extra titulust is, mely picit megpiszkálja avatarunk képességeit, valamint két exkluzív karakteranimációt, így egyedi módon tudathatjuk érzelmeinket másokkal, illetve egy különleges színárnyalatot, ezzel bevonva hősünk hacukáját, egészen újfajta megjelenést kölcsönözhetünk neki (lásd az alábbi képet; bal oldalon a normál, jobbra a festett változat).

Aion: Limited Collectors Edition

Aki nem óhajt mindezért kb. 54,99 fontot (~18 ezer Ft) kiköhögni, természetesen megveheti a sztenderd kiadást is, ezért kb. 34,99 fontot (~11-12 ezer Ft) fognak elkérni a boltban, ám jó tudni, hogy az első legyártott széria ebből a normál verzióból is prémiumcsomagként, SteelBook fémtokban érkezik, benne a két DVD-vel, a referenciakártyával és kézikönyvvel, tehát érdemes lesz nem habozni a megvásárlásával, még melegen lecsapni rá. Maga a havidíj kb. 8,99 font (~2900-3000 Ft) lesz, ám bármely pakkot is tesszük a kosárba, kapunk mellé 30 napnyi ingyenes játéklehetőséget. Az előrendelések június 9-ével indulnak, mindkét verzióra.