• Ezen a héten lesz egy éve, hogy megjelent a God of War
  • Ennek örömére kapunk egy ingyenes PS4 témát
  • A fejlesztők egy köszönetnyilvánító videót is közzétettek

A változás nem mindig könnyű, és a Santa Monica Studio is óriási kockázatot vállalt azzal, hogy úgy döntött: teljesen újragondolja a God of War-szériát. Hiába azonban a rengeteg változás, Kratosék így is jöttek, láttak és győztek: a tavaly megjelent God of War óriási siker lett - nemrég kapta meg a sokadik komoly Game of the Year-díját.

A fejlesztőcsapat természetesen nem lehet elég hálás a rajongóknak, akik bíztak bennük és támogatták őket ezen az új úton, éppen ezért a God of War megjelenésének közelgő első évfordulója alkalmából közzétettek egy videót köszönetnyilvánítás gyanánt.

Ez még nem minden, ajándékot is kapunk ugyanis. A Kratos és Atreus párosának hajóútját ábrázoló dinamikus PS4 témát már most letöltheti bárki a PS Store-ból, április 17-én, szerdán pedig egy új avatar-csomag is érkezik - csupán el kell látogatni a játék adatlapjára, és már tölthető is. Kedves gesztus, köszönjük!

ajandekkal-unnepli-a-sony-a-god-of-war-megjelenesenek-evfordulojat.jpg

A Sony egyébként márciusban is meglepett bennünket egy ingyenes témával: akkor nőnap alkalmából kedveskedtek a gamereknek.