Ahogy minden évben, a PlayIT idén is rengeteg érdekességgel, programmal, kipróbálható játékkal, előadással és cosplay bemutatóval várja vendégeit, de 2012-ben soha nem látott kedvezmények is várják a látogatókat. Ha a PlayIT Show keretében vásárolsz, akkor olyan akciókban vehetsz részt, amelynél olcsóbban nem tudsz új, eredeti játékot szerezni sehol máshol. Mostantól fogva minden nap érdemes ellátogatni a PlayIT oldalára, mert napról napra újabb akciókat mutatunk be.

Az első nagy akciós csapat a Blizzard színeiben érkezik; ha valaki most szeretne megismerkedni a World of Warcraft klasszikus és még napjainkban is nagyon népszerű világával, akkor csakis a PlayIT-en érdemes vásárolnia. A WoW: Battlechest például 75%-os kedvezménnyel vásárolható meg a belépővel megváltott kedvezmény keretében, így csak 990 (!) forintot kell fizetni érte, de a Cataclysm kiegészítő is csupán 1999 forintért már a tiéd lehet.

Természetesen nem csak azok járnak jól, akik most szeretnék megismerni a WoW világát, a régi rajongókra is gondoltunk, hiszen a Mists of Pandaria kiegészítő 56%-os kedvezménnyel már 3999 forintért elvihető, a gyűjtői változat pedig 9999 forintért lehet a tiéd -- csak a PlayIT keretében. Ha valaki az egész kollekciót szeretné megszerezni, akkor most az általános fogyasztói árat számolva 20 ezer forint helyett alig 7 ezer forintért veheti meg ezt a csomagot, ami azért nem elhanyagolható különbség. A fenti játékokból egy belépővel típusonként egy darabot vásárolhatsz kedvezményesen, de hamarosan még hasonlóan lázba hozó StarCraft 2 és a Diablo 3 akcióval is emeljük a tétet, tehát így is tele lesz a szatyor a nap végén.

Ha mindez nem lenne még elég, akkor már csak egyet kell aludni, és újabb elképesztő akció kerül fel a PlayIT oldalra, és mostantól fogva naponta érkeznek majd a jobbnál-jobb ajánlatok. Keressetek minket minden nap, nálunk már novemberben tombolnak az ünnepek!

Akár 75 %-os kedvezmény - elképesztő akciók a PlayIT-en!