Szeptember eleje van, elkezdődött a suli, az elmúlt hetek szűk kínálata pedig egyik pillanatról a másikra kibővült: vannak új játékok, vannak újrakiadások és kisebb nagyobb címek egyaránt. Augusztus végén, szeptember elején ezek a játékok kerültek fel a magyar PS áruházba:

Ghost of Tsushima: Legends

A Ghost of Tsushima: Legends egy online kooperatív élményre kihegyezett mellékága a tavaly megjelent játéknak. Négy osztály közül lehet választani, a középpontban a japán mitológia áll, az új tartalmakat pedig folyamatosan fogja kapni a játék egészen október 1-ig. Az alább látható előzetes egészen friss, tegnap jelent meg, így meg tudjátok lesni, hogy milyen lesz a Legends játékmenete.

 

WRC 10

  • Megjelenés: szeptember 2.
  • Ár: 16990 Ft / 20990 Ft / 27490 Ft
  • PS Store adatlap

Nem telhet év anélkül, hogy a sport és versenyjátékok ne kapnának új, aktualizált részt. Ennek megfelelően megjelent az új WRC, ami a 10-es számot viseli. A versenysorozat idén ötven éves, így az új részből természetesen nem maradhattak ki az 50 év legikonikusabb pillanatai, de a karriermódban is komoly változások történtek. Rengeteg tartalom van a WRC 10-ben, és már rengeteg DLC is megvásárolható a játékhoz, például a legendás 1997-es Subaru Impreza.

Alveole

Jó, igen. Indie játék, alig kerül valamibe, mégis a leírása kellően érdekessé teszi a kiemeléséhez. Az Alveole egy kísérleti puzzle program egyetlen mechanikával. A Sometimes You által kiadott programnak egy zárt térben futó ember a „főszereplője”, a játékos feladata pedig az, hogy megértse, hogyan fut az ember, és miért teszi, amit tesz. Annyira bizarr, hogy az már jó, nem lehet vele veszíteni!

 

Clid the Snail

A Clid the Snail egy történetorientált, izometrikus nézetű akciójáték, melynek lényege a rengeteg érdekes karakter és elképesztő mennyiségű fegyver. A sztori a száműzöttségről, barátságról, árulásról szól, a küldetések mindegyike új helyszínre visz. A Clid the Snail természetesen tömve van egy rakás rejtvénnyel, melyek megfejtéséhez egyszerre kell használni az agyat és a játékban megtalálható fegyvereket, tárgyakat.