• Akciós a Steam Controller
  • Az irányító most csak 5.50 euró - plusz szállítási költség

[Friss] Bár az ajánlat elvileg december 3-ig szól, jelen pillanatban a kontroller már nincs raktáron - a pótlás erősen kérdéses, hiszen a Valve leállította a gyártását.

[Eredeti hír] Elkezdődött a Steam nagy őszi vására, így mindenképpen érdemes felnézni a Valve áruházába, hiszen rengeteg kedvezményes ajánlat közül lehet mazsolázni. Az egyik leginkább figyelemfelkeltő akció ugyanakkor nem egy szoftverhez, hanem egy perifériához köthető, óriási, 90 százalékos leértékelést kapott ugyanis a Steam Controller.

akcio-johet-egy-steam-controller-kevesebb-mint-2000-forintert.jpg

A Valve saját irányítója így potom 5.50 euróért, átszámítva kevesebb mint 2000 forintért szerezhető be. Fontos persze megjegyezni, hogy ehhez még hozzájön a postaköltség is, ami hozzánk a kontroller árának háromszorosa, 15 euró. De egyrészt még ezzel együtt is nagyon jó ajánlatról beszélhetünk (hiszen az eredeti ár 55 euró), másrészt pedig ha többet veszel belőle, vagy összeálltok többen, akkor már a szállításon is tudtok spórolni.

Lényeg a lényeg: ha érdekel az ajánlat, akkor látogass el a Steam Controller aloldalára. Illetve ne felejtsetek el körülnézni az Őszi Vásáron se!