• A PS Plus tagok 10% kedvezménnyel a fizethetnek elő a Spotify-ra
  • A Spotify-jal a felhasználók PS4 készülékükön élvezhetik a zenéket
  • Az akció 2018. október 10-ig él

A PlayStation Plus tagok most 10% kedvezménnyel fizethetnek elő a Spotify Premium szolgáltatásra, amivel mindenki hirdetések nélkül élvezheti kedvenc dalait, korlátlan átugrási lehetőséggel és remek hangminőséggel; valamint offline elérhetőséggel a mobileszközökön.

A kedvezmény azoknak a PlayStation Plus tagoknak érhető el, akik 2018. október 10. előtt fizetnek elő a Spotify Premium szolgáltatásra a PlayStation Store-ban (PS4 konzolon keresztül).

Azoknak a PlayStation Plus tagoknak, akik a Spotify Premium előfizetést már korábban megvásárolták a PlayStation Store-ban (PS4 konzolon keresztül), automatikusan életbe lép a 10% kedvezmény a következő számlázási időszak kezdetén.

A PlayStation Music szolgáltatáson keresztül elérhető Spotify-jal a felhasználók PS4 készülékükön élvezhetik a háttérben streamelt zenéket, albumokat és lejátszási listákat (beleértve a játékosoknak összeválogatott egyedi lejátszási listákat), miközben kedvenc játékaikkal játszanak.

A zenelejátszás könnyedén szabályozható játék közben a PS4 konzol gyorsmenüjének segítségével, vagy a mobileszközre letöltött Spotify alkalmazással. A már meglévő Spotify-fiók és PlayStation Network (PSN) fiók összekapcsolásával a felhasználók PS4 készülékükön élvezhetik a meglévő és követett lejátszási listáikat.

ps-plus-spotify.jpg