Májusnak is a végére értünk, és talán az életünk is visszacsöppen a megfelelő kerékvágásba. Viszont ez egyelőre még nem látszódik a PS Store kínálatán, a május utolsó hete meglehetősen karcsúnak bizonyult, de még így is felkerült néhány érdekes cím a palettára.

Warface: Breakout

  • Megjelenés: május 26.
  • Ár:  5990 Ft (Deluxe Edition – 9190 Ft)
  • PS Store adatlap

A Warface mellékhajtásaként megjelent Breakout stílusát tekintve egy többjátékos mókára kihegyezett PvP lövölde, ami a klasszikus kompetitív FPS-ek hangulatát próbálja megidézni. A Warface: Breakouthoz jelenleg öt pálya érhető el, a csapatok feladata pedig az, hogy felrobbantsanak vagy hatástalanítsanak egy bombát, attól függően, hogy a támadók vagy a védők szerepét kapják-e meg.

Minecraft Dungeons

  • Megjelenés: május 26.
  • Ár:  5990 Ft (Hero Edition – 9190 Ft)
  • PS Store adatlap

Megismernéd a méltán népszerű Minecraft világát egy egészen más szemszögből is? A Minecraft Dungeons erre ad lehetőséget, mint kooperatív dungeon crawler, amiben építkezni és craftolni nem kell, ellenben harcolni annál többet.

Let's Sing 2020

Ha énekesi karrierre vágytál, de sosem adatott meg a lehetőség, digitálisan még elérheted álmaidat a Let’s Sing 2020-ban. Építs szólókarriert vagy alapíts bandát és légy te minden buli középpontja, olyan énekesek nyomdokaiban lépkedve, mint Ava Max vagy Lewis Capaldi.

Those Who Remain

Újabb horrorjáték, amely egy kisvárosban kényszerít a túlélésre. Dormont azonban a szokásosnál is veszélyesebbnek és sötétebbnek tűnik, ahogy kialszanak a fények, és túl kell élned a történetorientált kampány során, miközben próbálod megőrizni ép elméd.