• 2020-ban debütál az Amerikába jöttem folytatása
  • A fiktív egzotikus ország uralkodója visszatér az USA-ba, miután tudomására jut, hogy van egy fia az Államokban
  • Elkészül A Beverly Hills-i zsaru 4 is

Számtalanszor leírták már Eddie Murphy-t, a nyolcvanas évek népszerű színész-komikusa azonban idén visszatérhet az első vonalba. Hamarosan érkezik a Rudy Ray Moore életét feldolgozó netflixes filmje, a Paramount friss bejelentése szerint pedig már jövőre bemutatják a kultikus Amerikába jöttem második epizódját.

A történet szerint a fiktív egzotikus ország uralkodója visszatér az USA-ba, ugyanis tudomására jut, hogy van egy fia az Államokban. A forgatókönyvet az eredeti szkripten is dolgozó Barry Blaustein-David Sheffield páros írja, majd Kenya Barris (Feketék fehéren) dolgozza át. A rendezői székbe az a Craig Brewer ül, akinek A láncot és a Nyomulj és nyerj!-et köszönhetjük és aki épp tavaly dolgozott Murphy-vel egyelőre még utómunkálatok alatt álló új filmjében.

csaladi-foto-eddie-murphy-egyutt-karacsonyozott-mind-a-tiz-gyerekevel164947.jpg

A Murphy, Wesley Snipes, James Earl Jones és Arsenio Hall fémjelezte stábhoz nemrég csatlakozott Tracy Morgan komikus (A stúdió, Két popper) is. Slusszpoénként pedig bejelentették, hogy Axel Foley is visszatér a vászonra A Beverly Hills-i zsaru negyedik részében. Utóbbit a Fekete és a Patser című akcióthrillereket jegyző Adil El Arbi-Bilall Fallah páros rendezi.