A zene fontos szerepet játszik nemcsak az emberek mindennapi életében, de egy sorozatban, mozifilmben és egy videójátékban is. Egy jól megkomponált muzsika nemcsak jobbá teszi az alkotást, de egyúttal képes arra, hogy a néző/játékos sokkal jobban belefeledkezzen az adott műbe. A The Last of Us-t ma már nem tudnánk elképzelni más muzsikával, Gustavo Santaolalla melankolikus dallamai eggyé nőttek a Naughty Dog játékával. 

A Civilization 4 főtémája - a Baba Yetu, ami játékzeneként először nyert Grammy díjat - volt a legutóbbi America's Got Talent legnagyobb durranása, amit egy 145 fős kórus adott elő, és bizony a kórus tagjai csináltak egy jó kis show-t, nemcsak a nézőknek, de a bíráknak is. 

agt-judges-e1527498813128-nqtyh8tsc1nqkqcsfjeetybmogc2pp7w9e2vpqlcqg.jpg

A műsor tulajdonosát, Simon Cowellt és társait, Howie Mandelt, Mel B-t, Heidi Klumot láthatóan lenyűgözte a 19 és 68 év közötti kórustagok produkciója, a döntést pedig, mellyel továbbjutott az Angel City Chorale, Olivia Munn színésznő hirdette ki, örömet okozva nemcsak az éneklőknek, de a nézőknek is. Nézzétek meg ti is az éneket, aztán mondjátok el, hogy tetszett.