• Animációs filmet kap a Stray
  • A BlueTwelve Studio díjnyertes játéka, amiben egy cicát kellett terelgetnünk
  • Az Annapurna Animation bábáskodik a projekt felett
  • Robert Baird szerint ez lesz az eddigi legjobb hopepunk film

Kétség sem férhet hozzá, hogy a BlueTwelve Studio által jegyzett Stray volt a tavalyi esztendő egyik legnagyobb meglepetése videójátékos fronton, hiszen a távoli jövőbe kalauzoló cicás kaland egyszerre volt felemelő, érzelmes és vicces, miközben minden szinten kihozta a maximumot a négylábú főhősben rejlő lehetőségekből. Az alkotás időközben Xbox konzolokra is ellátogatott, ezúttal azonban egy új médiumot kíván meghódítani, animációs film formájában tér ugyanis vissza az imádnivaló szőrmók, hogy ismét elcsavarja az állatbarátok fejét.

Az adaptáció az Annapurna Animation műhelyében készül, Robert Baird pedig így fogalmazott a projekttel kapcsolatban: "Ez a játék arról szól, hogy mi tesz minket emberré, holott nincsenek is benne emberek. A Stray lényegében egy komédia egy macskáról és egy robotról, ez pedig rendkívül dinamikussá teszi az egész koncepciót. [...] Szerintem azért ilyen népszerű a program, mert egy imádnivaló macsek szemszögéből látod a világot." Baird szerint a Nick Bruno (Nimona) által rendezett, egyelőre cím nélküli feldolgozás lesz a valaha készült legjobb "hopepunk" produkció, amelyben az optimizmus és a kedvesség számít a legnagyobb fegyvernek, szóval minden bizonnyal egy olyan tanmese van készülőben, amit az egészen fiatalok is nyugodtan megnézhetnek. 

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.