Tovább bővül a Netflix sokszínű anime univerzuma. A napokban három izgalmas produkció kapott magyar feliratos előzetest. A bemutató sorrendjében közöljük az ajánlókat.

Másvilági nagybátyám – premier: június 20.

Takafumi nagybátyját tizenhét éves korában elütötte egy teherautó, tizenhét évvel később pedig felismerhetetlen állapotban tér magához. Ismeretlen nyelven beszél, varázserővel bír és azt állítja, hogy egy másik világból tért haza. A fiú összeköltözik hamarosan egyetlen rokonával és megismeri annak kalandjait, különleges képességeit és a SEGA videojátékok iránti határtalan szenvedélyét. A lakóház sarkában játszódó új és izgalmas, másvilági vígjátékban a két külön generációhoz tartozó férfi keményen dolgozik azon, hogy videótartalom-készítő legyen, szól a Netflix beharangozója.

JoJo bizarr kalandja: KŐÓCEÁN 2. évad – premier: szeptember 1.

Folytatódik a természetfeletti képességekkel bíró gazfickók ellen viaskodó Joestar család története. A netflixes anime univerzum három fejezetre bomlik, amikben a család különböző generációit vonulnak fel. A Fantom vér/Harci hajlam története huszonhat, A csillagpor negyvennyolc, a Kőóceán pedig tizenkét epizódot számlál. Utóbbi azonban még idén tucatnyi új résszel bővül.

Kőóceán Jolyne-t követi, aki egy ártatlanul tizenöt év szabadságvesztésre ítélt floridai nőt igyekszik kiszabadítani fogságából. A főhős társaival új Álló Szellemőröket juttat a Zöld Delfin utcai börtön rácsai mögé, hogy ott vegye kezdetét a Joestar család újabb konfliktusa.

Shuumatsu no Valkyrie II. – premier: 2023

Második részéhez érkezett a több mint 10 millió példányban elkelt mangán alapuló anime. Tizenhárom ütközetben vív a túléléséért küzdő emberiség az istenekkel. Folyik a vér és lendülnek az ökölcsapások az erős meggyőződések heves csatáiban, szól a sorozat felvezetője.

Ti melyiket várjátok leginkább? Írjátok meg kommentben!