Április vége van, végre tavaszodik, de az AAA játékokra még mindig várni kell. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a szórakozást keresők ne találhattak volna elég programot, ahhoz, hogy elvonuljanak egy kicsit a világtól. Sci-fi, interaktív horror, kőkemény RPG, választék volt éppen elég, így most, a hónap végi összegzésben megmutatjuk, mire érdemes vetnetek egy pillantást.

Outriders

A People Can Fly az Outriderst 2015-ben kezdte el fejleszteni, és a Square Enix támogatásának köszönhetően a csapat létszáma pár tucatról kétszáz főre emelkedett. Az Outriders így egy looter-shooter lett, melyben ugyanakkor hangsúlyos szerepet kaptak az RPG elemek is. Így vannak nem játékos karakterek, mellékküldetések, és más dolgok is. Az Outriders kifejezetten szórakoztató játékmenetet kínál, a játék technikai részével azonban vannak még gondok. Ennek ellenére érdemes kipróbálni, csak a végjátéktól tartózkodjatok.

Star Wars: Republic Commando

A Csillagok Háborújának egyik legizgalmasabb időszaka talán a klónháborúké, amely a Köztársaság bukásának előkészítésére szolgált Darth Sidious céljainak megfelelően. A játékban egy elit klóncsapatot kell irányítani, olyan legendás helyszíneken, mint a Geonosys, vagy éppen a vukik bolygója, a Kashyyk. Dzséjt kolléga ajánlójában leírta, miért érdemes küldetésre indulni a klóncsapat vezetőjeként, és mivel nem is kerül sokba, érdemes megvásárolni az Aspyr játékát.

MLB The Show 21

A baseball az Egyesült Államok nemzeti sportja. Először a 18. században játszottak Angliában, mégis a modern változata – melynek szabályait a 19. században alakították ki az USA-ban – lett az egész világon ismert, még akkor is, ha nem játsszák az egész világon. Ja, nem. Játsszák, hiszen az MLB The Show 2006 óta az egyetlen ilyen sportjáték a videójáték iparban. Az MLB The Show 21 ráadásul az elmúlt évek legjobb baseball címe lett, melyet érdemes kipróbálni, csak előbb olvassatok el egy szabálykönyvet!

NieR Replicant ver.1.22474487139

A NieR: Automata 2017 egyik legjobb játéka lett, most pedig megérkezett az előzmény, a megjegyezhetetlen című NieR Replicant ver.1.22474487139. Az eredetileg 2010-ben, csak Japánban megjelent játék modernizált változata ez, kellemes, szerteágazó játékmenettel, fantasztikus zenékkel, remek vizualitással, így azoknak, akik szerették az Automatát, ez egy szinte kötelező játék lehet. Érdemes kipróbálni.